Bouwen & Wonen

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen in Boschveld; nieuw en oud combineren; ecologisch, economisch en gezamenlijk.

De werkgroep BewustWonen/Bouwen ontwikkelt iteratief in teamverband; de ontwikkelingen in Boschveld zijn een eerste case waar deelnemers concreet kunnen meedenken en ontwikkelen.
Het doel is om leefomgevingen te laten ontstaan die mensvriendelijk(sociaal), ecologisch(gezond) en economisch(betaalbaar) zijn, direct verbonden aan de gebruikers.
Meer ondersteuning in deze gedachtengang is ook te vinden op bwwb.nu

Interview Boschtion dd.17 01 2013.
Hier kun je de eerste workshop in sept. 2011 bekijken
Een impressie van de 2e workshop in okt. 2011 bij de Viba-Expo volgt hieronder: ecologisch, economisch en gezamenlijk ontwikkelen, een stap verder nu op de plattegrond van Boschveld.

Publiciteit en meer informatie
najaar 2011 :: Conclusies uit de hierboven vermelde workshops, opmaat naar een vereniging voor CPO ecologisch bouwen ~ B(ewust)W(erken)&W(onen)B(oschveld).
jan. 2012 :: Presentatie Boschveld is een Werkwoord: Affiche en iPad app (gratis) vd presentatie op 31 januari 2012

BWWB – vereniging Bewust Wonen & Werken in Boschveld
Sinds 16 augustus 2012 bestaat de vereniging Bewust Wonen & Werken in Boschveld; deze vereniging is bedoeld om een ecologische leefomgeving te realiseren door middel van het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De vereniging is in gesprek met de gemeente en woningbouwcorporatie.
Planvisie en Beeldkwaliteitsplan vd vereniging vind je hier.

Actuele voortgang
Een groeiende groep is nu bezig met de voorbereidingen voor het concretiseren van woonwensen en de kosten die daar aan hangen. Er is regelmatig overleg met de gemeente.
Voor meer informatie stuur je je vraag naar: info@bwwb.nu.
Logo Bewust Wonen Werken Boschveld :: open de link voor meer informatie

Tweeter button Facebook button Linkedin button