Repareren in Den Bosch

ZET HET IN JE AGENDA!

Iedere 2e zaterdag van de maand van 12.00 – 15.00u in De CoperNikkel aan de Copernicuslaan 324 in ‘s-Hertogenbosch.

Andere plekken waar je je spullen kunt laten repareren:
Eveneens 2e zaterdag in de maand :: Repair Café Zuiderpassage
Laatste zaterdag in de maand :: Repair Café Vught

Wat zou het toch duurzaam zijn als gemeente en Weener XL het repareren de status van betaald werk zouden kunnen geven of in ruil voor een andere dienst, dat zou een stimulerende en constructieve stap zijn!

Tijdens het wachten op de reparatie kun je lekker koffie of thee drinken.

Sinds november 2011 kun je je spullen laten repareren in de ReparatieStraat in Boschveld. De ruilmiddelen die hier gebruikt worden variëren; afhankelijk van de onderhandeling tussen betrokken partijen kan de waardering in een DIENST, NIKS, EURO of pakken koffie uitgedrukt worden.

In de CoperNikkel (Copernicuslaan 308, 5223 ER Den Bosch) zijn de volgende deskundigen op de bovengenoemde data aanwezig: computertechnici, electronicatechnicus (zonne-energie), electrotechnici, fietsenmakers en naaisters.
Op speciaal verzoek kan er contact gelegd worden met houtbewerkers, arbeidsadviseur, lasser, printtechnicus, tuinadviseur en sieradenmaker die o.a. in het Boschveld Ambacht Centrum werken. De ReparatieStraat is een dynamisch gebeuren en de verzameling specialisten groeit.
Toe nu toe werden er autoverlichting, computers, fietsen, kleding, koffiezetapparaten, naaimachines gerepareerd.
In de CoperNikkel zijn o.a. ook de volgende functies te vinden:
De Klussendienst  06 25215340
De NaaiMeetup  vrij. 10.00 – 13.00u
De Vrije PC  reparatie di.dag 20.00u, cursus wo.dag 20.00u
En nog veel meer, LOOP GERUST BINNEN voor MEER INFORMATIE!

De ReparatieStraat is voor iedereen! Je kunt komen kijken, kletsen, kennisdelen onder het genot van thee/koffie met iets lekkers. Soms is er heerlijke Marokkaanse soep van één vd dames uit de BoschveldWereldkeuken! En mocht een reparateur er niet zijn dan kunnen we je meestal doorverwijzen. Het netwerk van lokale veerkracht groeit gestadig.

Kun je zelf iets repareren en wil je hier anderen mee helpen? Laat dit ons weten en neem contact op met Wim van Engelen: 073 6419 822 voor meer informatie en/of aanmelding.

De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking van TTDenBosch, medewerkers CoperNikkel, Fietswerkplaats Boschveld, devrijepc.nl, Lokale Bossche Ruilkring, PUB, Boschveldtuin, Kroon op je Wijk/Divers , Kleefkracht en bewoners uit Boschveld en de rest van de stad.

ReparatieStraat Boschveld
Adres van de ReparatieStraat tot mei 2014, voor de oude werkplaats van Vincent Geurts tussen Paardskerkhofweg 14 en Parallelweg 30 Den Bosch.

Tweeter button Facebook button Linkedin button