Repareren in Den Bosch

ZET HET IN JE AGENDA!

Iedere 2e zaterdag van de maand van 12.00 – 15.00u in De CoperNikkel aan de Copernicuslaan 324 in ‘s-Hertogenbosch.

Andere plekken in Den Bosch en omgeving waar je je spullen kunt laten repareren vind je in de lijst onder deze link.

Wat zou het toch duurzaam zijn als gemeente en WeenerXL het repareren de status van betaald werk zouden kunnen geven of in ruil voor een andere dienst, dat zou een stimulerende en constructieve stap zijn!

Tijdens het wachten op de reparatie kun je lekker koffie of thee drinken.

Sinds november 2011 kun je je spullen laten repareren in de ReparatieStraat in Boschveld. De ruilmiddelen die hier gebruikt worden variëren; afhankelijk van de onderhandeling tussen betrokken partijen kan de waardering in een DIENST, NIKS, EURO of pakken koffie uitgedrukt worden.

In de CoperNikkel (Copernicuslaan 308, 5223 ER Den Bosch) zijn de volgende deskundigen op de bovengenoemde data aanwezig: computertechnici, electronicatechnicus (zonne-energie), electrotechnici, fietsenmakers en naaisters.
Op speciaal verzoek kan er contact gelegd worden met houtbewerkers, arbeidsadviseur, lasser, printtechnicus, tuinadviseur en sieradenmaker die o.a. in het Boschveld Ambacht Centrum werken. De ReparatieStraat is een dynamisch gebeuren en de verzameling specialisten groeit.
Toe nu toe werden er autoverlichting, computers, fietsen, kleding, koffiezetapparaten, naaimachines en allerhande elektrische apparatuur gerepareerd.
In de CoperNikkel zijn o.a. ook de volgende functies te vinden:
De Klussendienst  06 25215340
De NaaiMeetUp  vrij. 10.00 – 13.00u of di. en wo. 13-16u, Copernicuslaan 324
En nog veel meer, LOOP GERUST BINNEN voor MEER INFORMATIE! (Copernicuslaan 308)

De ReparatieStraat is voor iedereen! Je kunt komen kijken, kletsen, kennisdelen onder het genot van thee/koffie met iets lekkers. En mocht een reparateur er niet zijn dan kunnen we je meestal doorverwijzen.

Kun je zelf iets repareren en wil je hier anderen mee helpen? Laat dit ons weten en neem contact op met Wim van Engelen: 073 6419 822 voor meer informatie en/of aanmelding.

De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking van TTDenBosch, medewerkers CoperNikkel, Fietswerkplaats Boschveld, Lokale Bossche Ruilkring, Boschveldtuin en ondernemers in het Boschveld Ambacht Centrum (BAC).

ReparatieStraat CoperNikkel Foto: Chris Korsten
De ReparatieStraat aan de Copernicuslaan 308 Den Bosch

Tweeter button Facebook button Linkedin button