17 december: start TT filmavonden & drankje na afloop

Transition Town Den Bosch zal op vrijdag 17 december haar eerste filmavond beleven. Vanaf januari 2011 zal er elke twee weken op vrijdagavond gratis een film vertoond worden. Na afloop van de film wordt er een drankje gedronken en nagepraat. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met het concept en de leden van Transition Town Den Bosch.

  • Vrijdag 17 december: In Transition
  • Woensdag 22 december: The Power of Community
  • Vrijdag 7 januari: A Farm for the Future

(en vervolgens tweewekelijks elke vrijdagavond)

Deur open: 19:30 Start film: 20:00 uur
Locatie: Parallelweg 30F, Den Bosch
Entree: Gratis
Zorg wel dat je warme kleding aan hebt!

IN TRANSITION

De film laat op informatieve en inspirerende wijze zien hoe Transition Town-initiatieven op verschillende plekken in de wereld concreet vorm krijgen. Hoofdthema’s in de film zijn: introductie van het TT-concept, uitleg van de term ‘Peak Oil’, de start van een TT-initiatief, initiatieven rond lokale voedselproductie, de introductie van lokaal geld, onderwijs en educatie, vervoer, en contacten met het lokaal bestuur.

Het gelijknamige boek is in het Nederlands vertaald en hier te bestellen.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button