6 december: Informatieavond Energieconsulent

Op veler verzoek wordt op 6 december weer een nieuwe informatieavond Energieconsulent georganiseerd in Den Bosch. De winter staat inmiddels letterlijk voor de deur, want nog deze week wordt de eerste sneeuw en vorst verwacht! Tijd dus om nog meer te gaan besparen op uw energiekosten, en dan met name het onderdeel stookkosten.

Zo’n 60-70% van uw jaarlijkse energienota bestaat uit gas. Gas voor uw CV, maar ook voor uw tapwater. Met Zonnecollectoren brengt u deze gasrekening al snel met 50% omlaag, de collectoren doen het tot -40 graden, ook met daglicht. Neemt u daarnaast nog wat andere besparende (isolerende) maatregelen, zoals een houtkachel, dan kunnen wij u meedelen dat uw gasrekening al deze winter naar 0 euro kan.

Dus deze winter al geen stookkosten meer!
De informatieavond op 6 december is bedoeld u uit te leggen hoe u als energieconsulent meteen aan de slag kan, onder professionele begeleiding, en hoe u op pad kan zelf Duurzame Warmte maar ook Duurzame Stroom (PV) aan de man of vrouw te brengen.

Beleef het dus allemaal op 6 december in Den Bosch! Je kunt je hier aanmelden. Wacht niet te lang met inschrijven want er is plaats voor slechts 50 personen. Direct na uw inschrijving krijgt u een mail met details over de locatie.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

Met Duurzame Warmtegroet,

Free Energy Company
Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button