17 november: TT Tilburg & TT DenBosch & Goei Eete op Biodiversiteitsbeurs

Provinciehuis Noord-Brabant met Zuiderplas op de voorgrondIn dit Internationale Jaar van de Biodiversiteit organiseert het ECNC-European Centre for Nature Conservation op 17 november de Beursvloer Biodiversiteit in samenwerking met de Provincie Noord Brabant en IVN Consulentschap Noord Brabant.

TT Tilburg is uitgenodigd om voor Goei Eete én voor Transition Towns Nederland een presentatie te geven. TTDenBosch sluit zich hier natuurlijk bij aan en informeert en ondersteunt geïnteresseerden graag met betrekking tot de situatie in Den Bosch!

De beurs heeft tot doel de waarde van biodiversiteit voor de verschillende sectoren in de maatschappij duidelijk te maken. Op de beursvloer kunnen deelnemers kennis nemen van elkaar en contact leggen met de projectvertegenwoordigers om samen de mogelijkheden van uitbreiding, opschaling of toepassingen te bespreken. De korte, deels geregisseerde, gesprekken kunnen resulteren in matches die worden geregistreerd als intentie om verdere mogelijkheden te onderzoeken.

BIODIVERSITEIT is onderverdeeld in de volgende 8 thema’s: 1. onderwijs, educatie en kinderopvang 2. zorg en gezondheid,
3. burgerparticipatie, 4. vrijetijdsbesteding, 5. landbouw, 6. voeding, 7. duurzame bedrijfsvoering, 8. woon en werk.

Komt allen op 17 november naar het Provinciehuis in Den Bosch.

Het programma:
12:00-13:00  – registratie, lunch en informatiemarkt
13:00-13:30  – opening en key note speech
13:30-15:00  – beursvloer biodiversiteit
15:00-15:30  – pauze en informatiemarkt
15:30-16:00  – presentatie ‘Brabantse Parels van Biodiversiteit’
16:00-17:00  – paneldiscussie
17:00-17:30  – afsluiting, gevolgd door borrel

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button