MiNC cafe over Transition Towns

MiNC cafeOp 13 december zal Transition Towns een gespreksonderwerp zijn tijdens het MiNC cafe. Ben je benieuwd naar Transition Towns Den Bosch? Kom dan op 13 december om 20:00 uur naar de Verkadefabriek voor het MiNC cafe.

MiNC-café Den Bosch staat voor Milieu, Innovatie, Natuur en Creativiteit. Met de formule van informatie, debat en amusement in een journalistieke aanpak is MiNC een laagdrempelig podiumcafé, zo’n vier keer per jaar.

MiNC is een open ontmoetingsplaats voor het lokale debat over klimaat, natuur, verkeer en vervoer en ruimtelijke ordening. Op die manier wil het bijdragen aan meningsvorming bij geïnteresseerde bezoekers en deelnemers. Daarom worden naast milieuactieven ook ondernemers, studenten en wetenschappers,  maar zeker ook politici nadrukkelijk bij MiNC betrokken .

MiNC ventileert groene en  innovatieve ideeën die op het stadhuis en de bedrijfsvloer belanden.

MiNC wil samen met een breed publiek een bijdrage leveren aan een gezonde, duurzame samenleving.

De locatie is: de Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45 te ’s-Hertogenbosch. Het cafe wordt geopend om 20:00.

Transition Town ‘s-Hertogenbosch zal zich dan presenteren. Ook zijn er twee sprekers van Transition Town Tilburg (dat al wat langer bestaat). Zij zullen vertellen over hun ervaringen in Tilburg.

Het belooft een interessante en een sociaal vruchtbare avond te worden. We hopen je daar te zien.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button