ReparatieStraat CoperNikkel Den Bosch West

ZET HET IN JE AGENDA!

De ReparatieStraat vindt iedere 2e zaterdag van de maand van 12.00 – 15.00u plaats in De CoperNikkel muv. de maand augustus.

Andere plekken waar je je spullen kunt laten repareren:
3e zaterdag in de maand :: Repair Café Zuiderpassage
Laatste zaterdag in de maand :: Repair Café Vught
De ReparatieStraat aan de Copernicuslaan 308 Den BoschFoto ©Chris Korsten Artikel Brabants Dagblad nov.2016
Sinds november 2011 kun je je spullen laten repareren in de ReparatieStraat in Boschveld. De ruilmiddelen die hier gebruikt worden variëren; afhankelijk van de onderhandeling tussen betrokken partijen kan de waardering in een DIENST, NIKS, of EURO uitgedrukt worden.

In de CoperNikkel (Copernicuslaan 308, 5223 ER Den Bosch) zijn de volgende deskundigen op de bovengenoemde data aanwezig: computertechnici, electronicatechnicus (zonne-energie), electrotechnici, fietsenmakers en naaisters.
Op speciaal verzoek kan er contact gelegd worden met houtbewerkers, arbeidsadviseur, lasser, printtechnicus, tuinadviseur en sieradenmaker die o.a. in het Boschveld Ambacht Centrum werken. De ReparatieStraat is een dynamisch gebeuren en de verzameling specialisten groeit.
Toe nu toe werden er autoverlichting, computers, fietsen, kleding, koffiezetapparaten, naaimachines gerepareerd.
In de CoperNikkel zijn ook de volgende functies te vinden:
De Klussendienst 06 25215340
De NaaiMeetup (iedere vrijdag 10-13u)
De Vrije PC: reparatie di.dag 20.00u
En nog veel meer, LOOP GERUST BINNEN voor MEER INFORMATIE!

De ReparatieStraat is voor iedereen! Je kunt komen kijken, kletsen, kennisdelen onder het genot van thee/koffie met iets lekkers! En mocht een reparateur er niet zijn dan kunnen we je meestal doorverwijzen. Het lokale netwerk begint steeds veerkrachtiger te worden.

Kun je zelf iets repareren en wil je hier anderen mee helpen? Laat dit ons weten en neem contact op met Wim van Engelen: 073 6419 822 voor meer informatie en/of aanmelding.

De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking van TTDenBosch, medewerkers CoperNikkel, Fietswerkplaats Boschveld, devrijepc.nl, Lokale Bossche Ruilkring, PUB, Boschveldtuin, Kroon op je Wijk/Divers , Kleefkracht en bewoners uit Boschveld en de rest van de stad.

ReparatieStraat Boschveld
Adres van de ReparatieStraat tot mei 2014, voor de oude werkplaats van Vincent Geurts tussen Paardskerkhofweg 14 en Parallelweg 30 Den Bosch.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button