16 april ReparatieStraat tijdens Open Dag BAC (Boschveld Ambacht Centrum)

De ReparatieStraat is een dynamisch gebeuren met de bedoeling om spullen een langer leven te geven voordat ze op de vuilnisbelt belanden. Dat is natuurlijk beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee en voor je gemoedstoestand; veel mensen krijgen een goed gevoel als ze iets hebben gerepareerd of hebben laten repareren!
In de ReparatieStraat kan iedereen meedoen, je kunt je spullen laten repareren, maar zelf ook je kundigheid inzetten.
Op 16 april is de ReparatieStraat in het Boschveld Ambacht Centrum te vinden, de plek waar vroeger de ReparatieStraat gehouden werd.
De reparateurs zijn dit keer tussen 11.30 – 16.30u aanwezig, maar hanteren dezelfde ruilmiddelen: Dienst (iets terugdoen), Niks (dit is voor als je bij de Lokale Ruilkring ‘s-Hertogenbosch bent aangesloten, ter plaatse is iemand die hier meer over kan vertellen), Euro (die kent u zeker) of Waardering. Afhankelijk van de onderhandeling wordt bepaald wat en hoe er geruild wordt.

Wil je hier je diensten aanbieden (andere reparateurs helpen kan ook) neem hiervoor dan contact op met Wim van Engelen (06 57312814) of stuur een mail; leuk als je aan kunt sluiten!
BAC flyer voorzijdeBAC flyer achterzijde

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button