19 maart :: ReparatieStraat & Zaden Ruilbeurs

ReparatieStraat

is een dynamisch gebeuren met de bedoeling om spullen een langer leven te geven voordat ze op de vuilnisbelt belanden. Dat is natuurlijk beter voor het milieu, maar ook beter voor uw portemonnee en voor uw gemoedstoestand; veel mensen krijgen een goed gevoel als ze iets hebben gerepareerd of hebben laten repareren!
In de ReparatieStraat in de CoperNikkel kan iedereen meedoen, je kunt je spullen laten repareren, maar zelf ook je kundigheid inzetten.
De reparateurs zijn tussen 12.00 en 15.00u aanwezig aan de Copernicuslaan 308 en hanteren de volgende ruilmiddelen: Dienst (iets terugdoen), Niks (dit is voor als je bij de Lokale Ruilkring ‘s-Hertogenbosch bent aangesloten, ter plaatse is altijd iemand die hier meer over kan vertellen), Euro (die kent u zeker) of Waardering. Afhankelijk van de onderhandeling wordt bepaald wat en hoe er geruild wordt.
Wil je je diensten aanbieden (andere reparateurs helpen kan ook) neem hiervoor dan contact op met Wim van Engelen (06 57312814) of stuur een mail, dan houden wij er rekening mee dat je komt en dat er plek is voor jou.

Bossche Zaden Ruilbeurs in de GroenBieb

Zadenruilbeurs 2016 GroenBieb Den Bosch

En neem natuurlijk zelf ook zaden of jonge plantjes mee, want dan kunnen we ruilen!

Deelnemers in de Bossche Stadslandbouw:
Boschveldtuin
BoschBouwBrood
Eetbaar Park
Transition Town Den Bosch
Transfarmers
TuinJoop
Velt Den Bosch

Tot Zaterdag!

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button