19 sept. ReparatieStraat & Boschveld viert feest

TUSSEN 12.00 – 17.00 uur VINDT HET WIJKFEEST PLAATS.
Het parkeerterrein rond het winkelcentrum van Boschveld is vernieuwd, de Copernikkel bestaat één jaar, een schoonmaakactie in de wijk is net afgerond en … het was gewoon weer eens tijd voor een feestje door en voor de wijk!
De toegang is gratis. Het feest is een initiatief van de Winkeliersvereniging in samenwerking met de Copernikkel. Het aanbod bestaat uit eten, drinken, ruilen, sporten, repareren, demonstreren en opladen.

Iedereen is dus van harte welkom!
Flyer: Boschveld viert feest
ADRES: COPERNIKKEL Copernicuslaan 308
CoperNikkel, Copernicuslaan 308
Wijkbewoners kunnen kennismaken met de Klussendienst, BoschveldWereldKeuken, Fietswerkplaats, Wijkgalerie, Reparatiestraat, Tas met een boodschap, NaaiMeetUp en De vrije PC. Het zijn kleinschalige bedrijven, bedacht en gerund door wijkbewoners. Doel van die bedrijven is tegen lage tarieven, door middel van een diverse ruilhandel en zo nu en dan zelfs diensten aan wijkbewoners te bieden in de vorm van een vriendendienst; dit om de werkgelegenheid en kennisdeling in de wijk te bevorderen.
Vraag uit De Copernikkel: hebben mensen nog “slapend” gereedschap liggen waar niets mee gedaan wordt?Dit gereedschap kan dan worden gebruikt door de Klussendienst en de Reparatiestraat.

Wil je zelf je diensten aanbieden of mee komen repareren neem hiervoor dan contact op met Wim van Engelen (06 57312814) of stuur een mail, dan gaat wij in gesprek met jou waar jij je talenten het best in kunt zetten.

Vwb. de ReparatieStraat zijn de volgende deskundigen meestal aanwezig: computertechnici, electronicatechnicus (zonne-energie), electrotechnici, fietsenmakers, houtbewerkers, kleding verstellen, printtechnicus (Kleefkracht), een sieradenmaker, tuinadviseurs en vormgevers. Vraag naar de reparateurs!

De CoperNikkel is dus van en voor iedereen! Je kunt komen kijken, kletsen, kennisdelen onder het genot van thee/koffie; er zijn drankjes en hapjes van onder meer Mangal BBQ, de wereldkeuken en de winkel Brabantsche Worstenbroodjes.

Alvast de volgende data van de ReparatieStraat in 2015 (iedere derde zaterdag in de maand) en afhankelijk van nodige activiteiten in de wijk zal er om en om ook sprake zijn van een ReparatieStraatDoeDag:
17 okt.(DoeDag)
21 nov.
19 dec.(DoeDag)

Inmiddels vinden er op 2 andere plekken in Den Bosch ook reparaties plaats; in de Zuiderpassage en in Den Bosch Noord

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button