18 april ReparatieStraat CoperNikkel Den Bosch

Tussen 12.00 – 15.00 uur zijn er een aantal reparateurs aanwezig in de CoperNikkel.
U bent van harte welkom!
ADRES: ReparatieStraat: CoperNikkel, Copernicuslaan 308.
Meer informatie vind je ook hier.
Mailen kan naar
denbosch@transitiontowns.nl

De ReparatieStraat is een dynamisch gebeuren met de bedoeling om spullen een langer leven te geven voordat ze op de vuilnisbelt belanden. Dat is natuurlijk beter voor het milieu, maar ook beter voor uw portemonnee en voor uw gemoedstoestand; veel mensen krijgen een goed gevoel als ze iets hebben gerepareerd of hebben laten repareren!

In de ReparatieStraat kan iedereen meedoen, je kunt je spullen laten repareren, maar zelf ook je kundigheid inzetten.
De reparateurs zijn tussen 12.00 en 15.00u aanwezig en hanteren de volgende ruilmiddelen: Dienst (iets terugdoen), Niks (dit is voor als je bij de Lokale Ruilkring ‘s-Hertogenbosch bent aangesloten, ter plaatse is altijd iemand die hier meer over kan vertellen), Euro (die kent u zeker) of Waardering. Afhankelijk van de onderhandeling wordt bepaald wat en hoe er geruild wordt.

Wil je je diensten aanbieden (andere reparateurs helpen kan ook) neem hiervoor dan contact op met Wim van Engelen (06 57312814) , dan houden wij er rekening mee dat je komt en dat er plek is voor jou.
De volgende reparateurs zijn meestal aanwezig in de ReparatieStraat en omgeving: computertechnici, electronicatechnicus (zonne-energie), electrotechnici, fietsenmakers, houtbewerkers, kleding verstellen, printtechnicus (Kleefkracht), een sieradenmaker, tuinadviseurs en vormgevers.

De ReparatieStraat is dus van en voor iedereen! Je kunt komen kijken, kletsen, kennisdelen onder het genot van thee/koffie met een lekker hapje uit klaargemaakt door deelnemers uit de Boschveld Wereldkeuken.

Alvast de volgende data van de ReparatieStraat in 2015 (iedere derde zaterdag in de maand) en afhankelijk van nodige activiteiten in de wijk zal er om en om ook sprake zijn van een ReparatieStraatDoeDag:
16 mei
2o jun.(DoeDag)
18 jul.
15 aug.(DoeDag)
19 sept.
17 okt.(DoeDag)
21 nov.
19 dec.(DoeDag)

Inmiddels vinden er op 2 andere plekken in Den Bosch ook reparaties plaats; in de Zuiderpassage en in Den Bosch Noord.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button