Bossche Dag van de Stadslandbouw

Bossche Dag van de Stadslandbouw

Datum: 17 mei
Aanvang: van 13.00u tot 17.00u

Locatie: GZG terrein, Den Bosch

Op zaterdag 17 mei 2014 vindt de tweede Dag van de Stadslandbouw Publieksdag plaats. Tijdens deze dag vinden er overal in het land activiteiten plaats, waarbij lokale en regionale stadslandbouw initiatieven zich presenteren. Geïnteresseerden en betrokkenen kunnen zo kennis maken met stadslandbouw projecten in en om hun stad en stilstaan bij vragen als: Wat is stadslandbouw nu precies?

In Den Bosch wordt op 17 mei de Bossche Dag van de Stadslandbouw georganiseerd en via deze weg willen wij jullie uitnodigen om zaterdag 17 mei naar de Bossche versie van de landelijke dag van de stadslandbouw te komen. Dit wordt in samenwerking met het Groen Platform en de stadse boeren georganiseerd. Van 13.00 – 17.00 zijn jullie van harte welkom op het GZG terrein in ‘s-Hertogenbosch.

Graag willen we alle initiatieven omtrent stadslandbouw in het zonnetje zetten en zichtbaar maken wat er in de stad gebeurt. We zouden het leuk vinden we elkaar hier ontmoeten en actief de handen uit de mouwen gaan steken. Het is de bedoeling dat het GZG terrein in de binnenstad wordt omgetoverd in een stapelbare kratten tuin. Dit willen wij samen met jullie gaan realiseren. Daarom is onze vraag aan alle initiatieven die aan deze dag willen deelnemen, om samen te zorgen voor plantgoed/zaden en gereedschap om de tuin te kunnen inrichten. Er is ruimte om tijdens deze dag kleine activiteiten en workshops te geven. Verder is er een mogelijkheid om jullie initiatief te presenteren in een standje, als jullie dit leuk lijkt mail dan het onderstaande e-mail adres om je aan te melden.

Alle ideeën zijn welkom om de tuin in te richten. Op deze manier kunnen we er met elkaar een leuke en actieve dag van maken waarin we de rest van de stad ons groene gezicht laten zien .

Als je wilt d17eelnemen stuur dan een e-mail naar groenplatform &#64gmail.com, of neem telefonisch contact op met Sophie Gruijters tel: 0643037716. We sturen je dan volgende week het definitieve programma door.

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button