1 sept. TTDenBosch (ReparatieStraat) &#64Artibosch

* In een stukje ReparatieStraat kun je van alles laten repareren; je kunt zelf ook mee doen, deel je kennis en kunde met anderen, 2 weten meer dan 1.
* We zetten er de EnergieKraam neer en laten zien wat er zoal mogelijk is met pv-panelen.
* Je kunt bij Jonneke aanschuiven aan de naaitafel, om kleding te verstellen of iets nieuws te (laten) naaien (dat zal allicht op bestelling gaan). Ze kan je ook van alles vertellen over de Lokale Ruilkring Den Bosch (niksen als betaalmiddel).
* Aan de kletstafel deelt Antoinette kennis mbt het permacultuur experiment dat we ondernemen in het Eetbaar Park Oosterhoeve; heb je een tuin, wil je je ergens bij aansluiten? Kom vooral informatie halen en delen.
* Transfarmers kunnen je van alles vertellen over hoe je als stadslandbouwer zelf aan de gang kunt; misschien wil je een Makker worden van de Graafse Akker?

We passen een flexibele economie toe; stel jezelf de vraag wat (het) je waard is, dan ruilen we diensten, niksen of euro’s.

De ReparatieStraat Op Een Superlocatie
Onder de Sint Jan bevolkten De Bossche Ruilkring & naaitafel, De Fietswerkplaats/PUB, Velt (ecologisch tuinieren), Transfarmers, Eetbaar Park Oosterhoeve / Transitiontown Den Bosch en de EnergieKraam de ReparatieStraat, tussen de kunstkramen en de kramen met boeken en platen van Vincentius, met uitzicht op de chocoladekar van de Wereldontdooisters.
Een klein team van vaste reparateurs was aanwezig. Mark (De Vrije PC) hield een lezing over Ubuntu.

Het was gezellig in de stad; de winkels waren open, overal waren optredens van koren; er was een modeshow op de Parade en in de Marktstraat en op de Markt was het Zelfgemaakte Markt, Joop Reichenfeld (regulier ReparatieStraat deelnemer) met zeep, zaadjes en thee. (JonnekeM)

Doe Het Zelf


kunstenfestival rondom de St.Jan

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button