25 mei ReparatieStraat & DoeDag Boschveldtuin

Flyer ReparatieStraat t/m september 201325 mei verandert de gang tussen Paardskerkhofweg 14 & Parallelweg 30 weer in een gezellige ruil- en reparatieplek. U kunt er fietsen, computers, apparaten, meubels, kleding en sieraden laten repareren of gezellig aanschuiven en zelf aan de slag gaan met bijvoorbeeld naald en draad. Samen is dat toch leuker dan alleen!

Behalve het repareren van spullen is er dit keer weer een seizoensgebonden activiteit nl. de DoeDag in de Boschveldtuin. De begint rond 14.00u; iedereen kan meehelpen, vraag één van de mensen die bij de tuin betrokken zijn voor meer informatie, je kunt ze herkennen aan de groene pluim oid.

Verder is er koffie en koek en wie lekker wil lunchen met soep en een broodje voor weinig geld is ook van harte welkom.
Ook is de Lokale Ruilkring ‘s-Hertogenbosch van de partij met informatie over ruilen en ruilsystemen. De deelnemers van deze club betalen elkaar in Niksen, zoals sommige mensen in Boschveld elkaar in Boschveldjes betalen.
Nieuwsgierig? Kom naar de ReparatieStraat op zaterdag 25 mei, tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Wil je je als reparateur aanmelden laat dat dan even weten via denbosch&#64transitiontowns.nl of bel Vincent Geurts: 06 622997871
De volgende ReparatieStraat voor de zomer is op 6 juli as.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button