25 jan. Film -Overal Spullen- bij Omslag Eindhoven

P E R S B E R I C H T

Bij Omslag Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling is vrijdag 25 januari de film ‘Overal Spullen’ te zien.
De vertoning begint om 20.00 uur bij Omslag, Hoogstraat 301A in Eindhoven. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Filmmaakster Judith de Leeuw maakte een persoonlijke zoektocht naar de relatie tussen spullen en mensen en nam daarbij haar eigen huishouden kritisch onder de loep.
„Spullen zijn handig, nodig en onvermijdelijk. Ze maken het leven makkelijker. Maar het zijn er veel en ze zijn overal: in huis, op straat, in de zee en in ons hoofd”. De film die zij er over maakte is onthutsend en hilarisch tegelijk, en voor veel mensen herkenbaar. De film is Nederlandstalig en duurt ongeveer een uur.

Voorafgaand aan de film is er om 18.00 een gezamenlijke vegetarische maatijd voor een berperkt aantal mensen. In informele sfeer kan dan alvast gepraat worden over het thema van de film. Voor en na het eten is de bibliotheek van Omslag open voor belangstellenden.

Omslag Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling onderneemt en steunt activiteiten die een betere, duurzame wereld dichterbij brengen. Bijna elke laatste vrijdag van de maand vertoont Omslag een film over een maatschappelijk thema. Na afloop is er gelegenheid om deel te nemen aan een nagesprek.

Meer over Omslag en over de film op http://www.omslag.nl Wie naar de film wil komen of wil mee-eten graag vooraf aanmelden via 040-2910295. Deelname aan de maaltijd kost € 10,-, de film is te zien voor een vrijwillige bijdrage.
——-
Meer informatie via 040-2910295 (Dick Verheul of Marta Resink)

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button