26 januari ReparatieStraat & Winterfeest (Boschveldtuin)

Winter in de BoschveldtuinADRES:
Tussen Paardskerkhofweg 14 & Parallelweg 30; let op de richtingaanwijzers langs de weg.
Wil je meedoen met de ReparatieStraat of kun jij iets goed repareren neem dan contact op met Vincent Geurts: 06 22997871 of stuur een mail naar denbosch&#64transitiontowns.nl dan kunnen we, voor wat betreft het laatste rekening houden met de inrichting.
In de ReparatieStraat wordt met verschillende ruilmiddelen betaald: BOSCHVELDJES, DIENSTEN, NIKSEN (Ruilkring), EURO’s of DANKBAARHEID.
In de straat word je uitgelegd hoe e.e.a. werkt; je kunt het zelfs opvatten als een spel. We helpen en leren van elkaar en het is leuk en gezellig. Bedenk in ieder geval wat je zelf te bieden zou kunnen hebben.
In de ReparatieStraat zijn de reparateurs vanaf 11.00 weer aanwezig.

De initiatiefnemers van www.devrijepc.nl zijn ook weer aanwezig en kunnen je bijvoorbeeld helpen als je problemen hebt met je computer, netwerk of software. Je kleding kan gerepareerd of versteld worden. Kapotte electrische apparaten? Neem ze mee. En kan het niet terplekke gerepareerd dan kun je door de week terecht bij de Fietswerkplaats in de Kelvinstraat.
En om de innerlijke mens te versterken is er weer van alles te eten!

COLOFON: De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking tussen TTDenBosch, Kroon op je Wijk/Divers , de Lokale Bossche Ruilkring, de Fietswerkplaats Boschveld, PUB, Kleefkracht en Boschveld Beweegt.
Agenda voor de ReparatieStraat in 2013:
2 mrt: (inter)nationale ZadenBeurs, met stadslandbouwactiviteiten op 3 mrt.
Zorg dat je erbij bent!

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button