dd.18 januari Bijeenkomst Vereniging Wonen & Werken Boschveld (BWWB)

Het bestuur en enkele ledenEen groepje mensen wil ecologisch bouwen, wonen en werken in Boschveld, ‘s-Hertogenbosch en hebben in aug. jl. de vereniging Bewust Wonen & Werken Boschveld opgericht (BWWB).

Op 18 januari 2013 houdt BWWB de 2e bijeenkomst waarin actuele informatie gedeeld wordt met leden en aankomend leden.
START bijeenkomst 19.30u
Viba-Expo in De Gruijterfabriek
Veemarktkade 8, Den Bosch

Deze avond biedt verder gelegenheid om kennis te maken met elkaar, elkaar’s deskundigheden, om inspiratie op te doen en vervolgstappen te ontwikkelen.

Inschrijfformulier vind je hier:
www.bewustwonen.nu
Als ook visie en de statuten.

Lidmaatschap voor een jaar bedraagt €100; het lidmaatschapsgeld wordt gebruikt om verenigingszaken uit te kunnen voeren die nodig zijn om een traject als dit op de rails te krijgen. Op dit moment ontwikkelen wij een flyer die binnenkort verspreid wordt; we bereiden bouwplannen voor waarbij deskundige hulp ingeschakeld moet worden; de website wordt bijgewerkt, persberichten worden verzorgd, etc. Alle kosten zijn transparant en worden verantwoord onder leiding van onze penningmeester.

Meer vragen? Mail info&#64bwwb.nu

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button