2-3 mrt 2013 Reclaim the Seeds (ism Transfarmers & Aseed) & ReparatieStraat

Tijdens de Zadenbeurs zijn de reparateurs weer vanaf 11.00u aanwezig voor de repartie aan je fiets, computer (www.devrijepc.nl), electronische apparatuur of kleding.
Je kunt de reparateurs voorin de gang vinden, daarna kun je doorlopen naar de Zadenbeurs; bij het INFOpunt kun je een programmaboekje halen met meer informatie; op 3 plekken worden doorlopend workshops/lezingen gegeven: bij het CBK (wshopruimte: 1+2) en Kleefkracht (wshopruimte: 3).

Uitzending Transition Town Radio over de Zadenbeurs & DoeDag

Een korte impressie van 26 jan.jl.; ook met het winterfeest
(met dank aan Franko Kouwenberg):

Haal verder je hart op op de Zadenbeurs, voorbereidingen doen voor je tuin, we kunnen al beginnen met voorzaaien; informatie delen, kennis vergaren, ook over het belang van dit soort gebeurtenissen.
Kinderen kunnen zaadbommen maken en voorzaaibakjes vervaardigen. En er is van alles te drinken en te happen naast de Boschveldtuin.
Flyer Reclaim the Seeds Zadenbeurs Zaden ruilen, informatie delen, repareren en lekker eten in Boschveld.
Klik hier voor meer informatie & updates in het programma en de deelnemers die zich inmiddels aangemeld hebben.

Persbericht

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button