15 dec. ReparatieStraat & Workshop Wilgentenenvlechten (Boschveldtuin)

ADRES: Tussen Paardskerkhofweg 14 & Parallelweg 30; let op de richtingaanwijzers langs de weg.
Wil je meedoen of heb je een vraag neem dan contact op met Vincent Geurts: 06 22997871.
Huisaanhuis flyer ReparatieStraat & Boschveldtuin dec.2012
Wat wil je laten repareren <> Wat kun jij aanbieden?[/caption] In de ReparatieStraat wordt met verschillende ruilmiddelen betaald: BOSCHVELDJES, DIENSTEN, NIKSEN (Ruilkring), EURO’s of DANKBAARHEID.
In de straat word je uitgelegd hoe e.e.a. werkt; je kunt het zelfs opvatten als een spel. We helpen en leren van elkaar en het is leuk en gezellig. Bedenk ook eens wat je zelf te bieden zou kunnen hebben.
In de ReparatieStraat zijn de reparateurs vanaf 11.00 weer aanwezig.

Deze keer kun je ook leren vlechten met wilgentenen; Ton Joore en Anton Schrauwen delen hun kennis in de Boschveldtuin. Verzamelen in de ReparatieStraat vanaf een uur of 12, na de koffie gaat de groep in de tuin aan de gang. Trek warme kleren en goed schoeisel aan!
Voor diegenen die warme spullen, zoals handschoenen, sjaals, sokken etc. te ruil/koop aanbieden is gelegenheid om hier materiaal uit te stallen. Laat Lisette van Schijndel even weten of je meedoet dan kunnen we rekening houden met de ruimte.
De initiatiefnemers van www.devrijepc.nl zijn ook weer aanwezig en kunnen je bijvoorbeeld helpen als je problemen hebt met je computer, netwerk of software. Je kleding kan gerepareerd of versteld worden. Kapotte electrische apparaten? En kan het niet terplekke gerepareerd dan kun je door de week terecht bij de Fietswerkplaats in de Kelvinstraat.
Een boer uit de omgeving biedt verse melk aan; kom proeven, misschien wil je wel een liter meenemen.
En om de innerlijke mens te versterken: Harira & Erwtensoep & Bonensoep!

Kun je zelf iets speciaals en wil je dat ook laten zien in de ReparatieStraat? Als je ons dit tijdig laat weten via denbosch&#64transitiontowns.nl dan kunnen we daar bij de inrichting rekening mee houden.

COLOFON: De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking tussen TTDenBosch, Kroon op je Wijk/Divers , de Lokale Bossche Ruilkring, de Fietswerkplaats Boschveld, PUB en Boschveld Beweegt.
Agenda voor de ReparatieStraat in 2013: 26 jan. ReparatieRuilmarkt, 2 mrt: Grote (inter) nationale ZadenBeurs, met stadslandbouwactiviteiten op 3 mrt. Zorg dat je erbij bent!

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button