20 – 29 okt Kamperen (& more) onder een viaduct in Eindhoven (UrbanCampscape)

Torenallee zoals ie r uit kan gaan zien

Zaterdag 20 oktober: workshop Breien&Haken

Tijdens de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven is UrbanCampscape te vinden, op het Strijps Bultje; je kunt je o.a. inschrijven om daar onder het viaduct te kamperen, maar er is nog veel meer te beleven.
Gedurende de week is er een heel programma waar je aan deel kunt nemen; je kunt er van alles leren en aanpakken; ook bewoners uit het Drents Dorp Oost dragen bij.
Zo kun je meubels laten transformeren of repareren, dansen, muziek maken, op gezette tijden ontbijten, lunchen of dineren, maar ook verschillende technieken leren zoals bijv. ontwerpen, grafitti maken, breien & haken, een eetbare plek voorbereiden etc..
TTDenBosch stelt de prangende vraag: wat heb jij vandaag werkelijk nodig? Antwoorden op deze vraag kunnen meer in overeenstemming gebracht worden met onze omgeving en zich weer meer richten op bewustzijn en duurzaamheid; zijn we in staat om kringlopen weer aan de praat te krijgen om zo effectiever met onze bronnen en goederen om te gaan? Geld is hierin slechts een ruilmiddel en geen doel.
Op 20 oktober is de WolCrew tussen 10.00 – 17.00 uur actief; je kunt hier leren Breien&Haken en hoe we dit terplekke ook toe kunnen passen.
Heb je vragen? Stuur een berichtje naar denbosch&#64transitiontowns.nl of de organisatie van UrbanCampscape, kosten: dat wat het je waard is.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button