3 okt.Bijeenkomst Lokale Duurzame Energie Brabant LDE & Bossch’ Klimaatplein

Open de site van LDEBrabantOp 3 oktober as. organiseert LDEB (Lokale Duurzame Energie Brabant) de 5e netwerkbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van lokale energie of het oprichten van een coöperatie hiervoor.
De bijeenkomst vindt plaats bij Het Ondernemersrijk,
Emmaplein 25, 5211VZ ‘s- Hertogenbosch, van 16.00 uur t/m 19.00 uur; inloop vanaf 15.30 uur.
Je kunt je hiervoor opgeven via info&#64ldebrabant.nl, er zijn kosten aan verbonden die uiteenlopen voor de vrijwilliger tot aan een bedrijf. Het programma vind je hier.

Inmiddels heeft Den Bosch ook een virtueel Klimaatplein waar bedrijven zich bij aan kunnen sluiten. Deelname is kostenloos vwb. euro’s.
Het woord duurzaam wordt op veel plekken gebruikt en hier gaat het in eerste instantie om een bewustwordingsproces hoe wij met onze energie omgaan.
Energieverbruik op lokaal/individueel niveau is van groot belang maar in dit hele bewustwordingsproces hoort ook transport, van voedsel, allerlei overbodige spullen, kleding; de kwaliteit van onze leefomgeving. Al deze zaken spelen een rol in ons totale energieverbruik.
~Wanneer is het genoeg?~ ~En wat gaan we doen als het genoeg is?~ zijn cruciale vragen die het leven in het algemeen betreffen en dus ook iedereen persoonlijk.
Open de site van het Bossche Klimaatplein

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button