25 augustus officiële opening wijktuin Boschveld

Opening wijkmoestuin in Boschveld 25 aug. 2012De organisatie rondom de wijktuin nodigt geïnteresseerden van harte uit voor het openingsfeest van de wijktuin Boschveld op zaterdag 25 augustus a.s. van 15.00 tot 17.00 uur op Paardskerkhofweg 13 in ‘s-Hertogenbosch.
De organisatie heeft een prijsvraag uitgeschreven voor de naam van de tuin en tijdens de korte officiële opening zullen de naam van de tuin onthuld en de prijswinnaar bekend gemaakt worden door wethouder Weyers. Daarna zal er muziek zijn, diverse activiteiten voor jong en oud en een picknick met hapjes en drankjes.

Sinds het voorjaar wordt er regelmatig gewerkt door ongeveer 30 wijkbewoners in de wijktuin en de laatste weken worden er regelmatig groenten geoogst. Ook is er een pomp geïnstalleerd waarmee grondwater opgepompt kan worden om de planten water te geven.
Wil je meedoen met de tuin of informatie hebben stuur dan een bericht naar: groenenspelen&#64hotmail.com
In de tuin zelf vind je ook telefoonnrs. van deelnemers waarmee je een afspraak kunt maken; zij willen je graag te woord staan.
Meer informatie in de wijkkrant Boschveld Beweegt.

Impressies van de voorbereidingen en opening:
HOPproducties (2x):

Berichtgeving op KanaalTV73

Fotoalbum van de voorbereidingen
Fotoalbum van het openingsfeest

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button