15 september ReparatieStraat + Open Dag Boschveld onderneemt

Affiche Open Dag Boschveld onderneemtADRES:
Tussen Paardskerkhofweg 14 & Parallelweg 30; let op de richtingaanwijzers langs de weg.
Heb je een vraag neem dan contact op met Vincent Geurts: 06 22997871.

In de ReparatieStraat wordt met verschillende ruilmiddelen betaald: BOSCHVELDJES, DIENSTEN, NIKSEN (Ruilkring), EURO’s of DANKBAARHEID.
In de straat word je uitgelegd hoe e.e.a. werkt; je kunt het zelfs opvatten als een spel. We helpen en leren van elkaar en het is leuk en gezellig. Bedenk ook eens wat je zelf te bieden zou kunnen hebben.

Open Dag Boschveld onderneemt programma:
-12.00 uur Ondernemers ontmoeten elkaar in de Boschveldtuin
-13.00 uur Start 1e rondleiding
-14.30 uur Start 2e rondleiding
-16.00 uur Ondernemers borrelen in het buurthuis (drankjes voor eigen rekening)

In de ReparatieStraat zijn de reparateurs vanaf 11.00 weer aanwezig.
De initiatiefnemers van www.devrijepc.nl kunnen je bijvoorbeeld helpen als je problemen hebt met je computer, netwerk of software. Je kleding kan gerepareerd of versteld worden. Kapotte electrische apparaten? Laat er naar kijken want misschien is het euvel snel verholpen.
Er wordt weer lekker gekookt: soep en hapjes!
En kun je zelf iets speciaals, kom naar de straat en laat het ons weten; we houden vraag en aanbod bij, meestal ontstaat er wel een match.

En wil je met voedsel aan de gang en een stukje Eetbare Stad realiseren; neem dan contact op met denbosch&#64transitiontowns.nl (Eetbaar Park~Oosterhoeve); je krijgt dan bijv. informatie over resp. de Boschveldtuin of het Eetbaar Park bij de Oosterhoeve.

COLOFON: De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking tussen TTDenBosch, Kroon op je Wijk/Divers , de Lokale Bossche Ruilkring, de Fietswerkplaats Boschveld, PUB, Kleefkracht en Boschveld Beweegt.
De volgende ReparatieStraat vindt plaats op 27 oktober (tijdens de atelierroute); houdt de agenda in de gaten!

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button