5 – 10 juli LandbouwActieKamp Den Bosch

Open de site van het LandbouwActieKamp
UPDATE 15 08 2012 :: IMPRESSIE VH KAMP vind je hier (videoclip)

De komende dagen wordt er op allerei manieren aandacht besteed aan de kwaliteit van landbouw, ons voedsel en hoe we dit naar een veerkrachtiger gezonde maatschappij om kunnen vormen. Waar moeten we op letten? Hoe goed worden we eigenlijk geïnformeerd? Wat zijn de consequenties van een consumptie-maatschappij die zich nauwelijks bewust is van verspilling, stoffen die eigenlijk giftig zijn als je die in grote hoeveelheden tot je neemt (toenemende allergiën etc.) of broodnodige kennis over leven dat verloren dreigt te gaan.
Het kamp wordt ondersteund door de internationale organisatie ASEED Europe.
Er komen verschillende deskundigen aan het woord, maar je kunt ook zelf aan het werk of aan de hand van de stukjes stadslandbouw die al in Den Bosch plaatsvinden je licht op steken.
Meer informatie over het programma vind je hier.
En vertegenwoordigers van de verschillende inititatieven zijn op het terrein van de Graafse Hof te vinden. Veel plezier de komende dagen!

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button