1 juli ReparatieStraat :: tussen Paardskerkhofweg 14 & Parallelweg 30

Wat bied jij aan / Wat heb je nodig?De laatste ReparatieStraat voor de zomer. Op zondag 1 juli kan er weer van alles gerepareerd en geruild worden in de ReparatieStraat in Boschveld. En er is weer lekker eten!

ADRES:
Tussen Paardskerkhofweg 14 & Parallelweg 30; let op de richtingaanwijzers langs de weg.
Ben jezelf een deskundige op een bepaald gebied en wil je meedoen, neem dan contact op met Vincent Geurts: 06 622997871.

In de ReparatieStraat wordt met verschillende ruilmiddelen betaald: BOSCHVELDJES, DIENSTEN, NIKSEN (Ruilkring), EURO’s of DANKBAARHEID. In de straat word je uitgelegd hoe e.e.a. werkt; je kunt het zelfs opvatten als een spel. We helpen en leren van elkaar en het is leuk en gezellig. Bedenk ook eens wat je zelf te bieden zou kunnen hebben.

De initiatiefnemers van www.devrijepc.nl kunnen je bijvoorbeeld helpen als je problemen hebt met je computer, netwerk of software.
Wil je met voedsel aan de gang en een stukje Eetbare Stad realiseren; neem dan contact op met denbosch&#64transitiontowns.nl (Eetbaar Park~Oosterhoeve); je krijgt dan bijv. informatie over resp. de MoesbakkenTuin in Boschveld of het Eetbaar Park bij de Oosterhoeve.

COLOFON: De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking tussen TTDenBosch, Kroon op je Wijk/Divers , de Lokale Bossche Ruilkring, de Fietswerkplaats Boschveld, PUB, Kleefkracht en Boschveld Beweegt.
Na de vakantie zal de ReparatieStraat weer plaatsvinden op 15 september, houdt de agenda in de gaten!

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button