20 mei :: ReparatieStraat (Boschveld repareert & Boschveld ruilt)

ReparatieStraat Boschveld

Het is weer zover!! De ReparatieStraat is er weer. Op zondag 20 mei kan er weer van alles gerepareerd en geruild worden in de ReparatieStraat in Boschveld. En er is weer lekker eten!

ADRES:
Tussen Paardskerkhofweg 14 & Parallelweg 30.
Kijk uit naar de houten richtingaanwijzers! (zie afbeelding hierboven).
De reparateurs zijn aanwezig van 11.00 – 16.00 uur.

Kun je zelf iets repareren of wil je mee helpen?
Neem dan contact op met Vincent Geurts: 06 22997871 voor meer informatie.

Bij ons kun je handelen in diensten, niksen (Ruilkring), euro’s of dankbaarheid. Omdat iedereen de economische recessie voelt en er steeds minder euro’s rollen, willen wij zoveel mogelijk handelen met ruildiensten. Op die manier  word je geholpen, en help je op jouw beurt weer een ander. Bedenk dus wat jezelf te bieden hebt.

De initiatiefnemers van www.devrijepc.nl kunnen je bijvoorbeeld helpen als je problemen hebt met je computer, netwerk of software.
Wil je met voedsel aan de gang en een stukje Eetbare Stad realiseren; Joop Reichenfeld uit de Ruilkring komt haar zaden en plantjes uit de tuin in tHeem (Den Bosch Noord) te ruil of te koop aanbieden. Er zullen een paar groentekisten van Transfarmers staan voor diegenen in de wijk die een balkon hebben en daar groente willen verbouwen. Er staan nogal wat flats in Boschveld!

Afhankelijk van de grootte van de reparatie en je werkstuk zijn de kosten in overleg met de reparateur of begeleider; maar in ieder geval voor dat wat het je waard is, dus in euro’s / niksen (betaalmiddel Lokale Bossche Ruilkring), een dienst of anderszins.

COLOFON: De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking tussen TTDenBosch, Kroon op je Wijk/Divers , de Lokale Bossche Ruilkring, de Fietswerkplaats Boschveld, PUB, Kleefkracht en Boschveld Beweegt.
De volgende data waarop de ReparatieStraat plaatsvindt zijn inmiddels ook gepland: 1 juli en 9 september.

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button