21 april ReparatieStraat: Boschveld repareert, ruilt, beweegt …

ReparatieStraat Boschveld
Je spullen gerepareerd in de ReparatieStraat Boschveld

Het is weer zover!! Op zaterdag 21 april kan er weer van alles gerepareerd en geruild worden in de ReparatieStraat in Boschveld. En er is weer lekker eten!

ADRES:
Tussen Paardskerkhofweg 14 & Parallelweg 30.
Kijk uit naar de houten richtingaanwijzers! (zie afbeelding hiernaast).
De reparateurs zijn aanwezig van 11.00 – 16.00 uur.

Kun je zelf iets repareren of wil je mee helpen?
Neem dan contact op met Vincent Geurts: 06 22997871 voor meer informatie.
Wij zijn heel benieuwd hoe vraag en aanbod zich ontvouwd, je kunt nl. handelen in diensten, niksen (Ruilkring), euro’s of dankbaarheid. Dus heb je geen euro’s bedenkt dan wat jezelf te bieden hebt.

De initiatiefnemers van www.devrijepc.nl kunnen je bijvoorbeeld helpen als je problemen hebt met je computer, netwerk of software.
Wil je met voedsel aan de gang en een stukje Eetbare Stad realiseren; Joop Reichenfeld uit de Ruilkring komt haar zaden uit de tuin in tHeem (Den Bosch Noord) te ruil of te koop aanbieden. Er zullen een paar kisten van Transfarmers staan voor diegenen in de wijk die een balkon hebben en daar groente willen verbouwen. Er staan nogal wat flats in Boschveld!

Wil je meer weten over zonnepanelen of het gebruik van zonnestroom? Vraag het Rien (werkgroep Energie)!
Je kunt je ook inschrijven voor een workshop om een laptoplader in elkaar te zetten die op zonne-energie werkt, za. 28 april is er weer een workshop. (mail Rien als je hier interesse in hebt: rien&#64mertensmaatwerk.nl)

Afhankelijk van de grootte van de reparatie en je werkstuk zijn de kosten in overleg met de reparateur of begeleider; maar in ieder geval voor dat wat het je waard is, dus in euro’s / niksen (betaalmiddel Lokale Bossche Ruilkring), een dienst of anderszins.

COLOFON: De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking tussen TTDenBosch, Kroon op je Wijk/Divers , de Lokale Bossche Ruilkring, de Fietswerkplaats Boschveld, PUB, Kleefkracht en Boschveld Beweegt.
De volgende data waarop de ReparatieStraat plaatsvindt zijn inmiddels ook gepland: 20 mei, 1 juli en 9 september.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button