31 maart: ACTIE Eetbaar Park op de Oosterhoeve

Begin van het Eetbaar ParkDe lente komt er met rasse schreden aan en we willen aan de gang. Er ligt een schets voor de plek, die aan de hand van verder inzichten ingekleurd kan gaan worden.
Het is de bedoeling dat we een aantal activiteiten in gaan plannen, zonodig kunnen we de gemeente vragen voor enige bijstand voor een enkele grove klus. We hebben een bescheiden budget voor de aanschaf van wat zaden/planten materiaal. We hopen dat je er bij kunt zijn en laat anders via het mail adres hierboven weten wanneer we wel op je kunnen rekenen. En mocht je nog mensen uit de wijk kennen die mee zouden willen doen maar die dit bericht niet gelezen hebben. Neem ze gerust mee!
Al naar gelang de activiteiten kan een ieder ook in de TTDenBosch Facebookgroep berichten achterlaten, hier vind je eveneens verder ter zake doende informatie.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button