10 maart :: ReparatieStraat (Boschveld repareert & Boschveld ruilt)

ReparatieStraat Boschveld
Je spullen gerepareerd in de ReparatieStraat Boschveld

Het is weer zover!! Op zaterdag 10 maart kan er weer van alles gerepareerd en geruild worden in de ReparatieStraat in Boschveld. En er is weer lekker eten!

ADRES:
Tussen Paardskerkhofweg 14 & Parallelweg 30.
Kijk uit naar de houten richtingaanwijzers! (zie afbeelding hiernaast).
De reparateurs zijn aanwezig van 10.00 – 16.00 uur.

Kun je zelf iets repareren of wil je mee helpen?
Neem dan contact op met Vincent Geurts: 06 22997871 voor meer informatie.

Verder kunnen initiatiefnemers van www.devrijepc.nl je helpen als je problemen hebt met je computer, netwerk of software.
De lente staat voor de deur! Wil je in de tuin aan de gang, dan is er een mogelijkheid om zaden te ruilen of aan te schaffen; Joop Reichenfeld uit de Ruilkring komt haar zaden uit hun tuin in tHeem (Den Bosch Noord) te ruil of te koop aanbieden. Transfarmers komen de mogelijkheden van hun groentenkisten-project laten zien; ook voor diegenen in de wijk die een balkon hebben is er een mogelijkheid om groente te verbouwen. En er staan nogal wat flats in Boschveld!

Wil je meer weten over zonnepanelen of het gebruik van zonnestroom? Vraag het Rien (werkgroep Energie)!
Inmiddels kun je je ook inschrijven voor een workshop om een laptoplader in elkaar te zetten die op zonne-energie werkt, za. 31 maart as. gaan wij iig al met een groepje verder. (mail Rien als je hier interesse in hebt: rien&#64mertensmaatwerk.nl)

Afhankelijk van de grootte van de reparatie en je werkstuk zijn de kosten in overleg met de reparateur of begeleider; maar in ieder geval voor dat wat het je waard is, in euro’s / niksen (betaalmiddel Lokale Bossche Ruilkring) of anderszins.

EN: De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking tussen TTDenBosch, Kroon op je Wijk/Divers , de Lokale Bossche Ruilkring, de Fietswerkplaats Boschveld, PUB, Kleefkracht en Boschveld Beweegt.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button