19 november 2012 :: ReparatieStraat & Soldeerdag in Boschveld

ReparatieStraat Boschveld
Je spullen gerepareerd in de ReparatieStraat Boschveld

In de ReparatieStraat kan je fiets gerepareerd worden; is een meubelstuk niet meer compleet of zitten er onderdelen los, laat er naar kijken, allicht kan er iets aan gedaan worden. Huishoudelijke apparaten kunnen misschien ook een nieuw leven ingeblazen worden en loopt je computer/laptop niet meer naar wens, neem ‘m mee, dan kunnen deskundigen je minstens vertellen wat er aan de hand is en misschien wel voor je oplossen.
Verder zijn er handige handen met naaimachines en kun je zelfs iets laten lassen.

Omdat het Soldeerdag is kunnen kinderen ook eens kijken hoe t nu met zonnecellen en -panelen zit. Kun je werkelijk een lampje laten branden met behulp van een zonnepaneel? In samenwerking met deskundigen op het gebied van electronica en zonnestroom zullen er dingen uitgelegd worden en kan je zelfs zelf aan de slag.

Dus neem vooral ook je familie, buren een vrienden en vriendinnetjes mee, dan maken we er een gezellige dag van! Kleine kinderen zien we graag met een oudere begeleider.

Afhankelijk van de grootte van de reparatie en je werkstuk zijn de kosten in overleg met de reparateur of begeleider; maar in ieder geval voor dat wat het je waard is, in euro’s/niksen (betaalmiddel Lokale Bossche Ruilkring) of anderszins.

ADRES ReparatieStraat: tussen Paardskerkhofweg 14 en Parallelweg 30; kijk uit naar de borden! (zie afbeelding hiernaast)

EN: Kun je zelf iets repareren en wil je hier anderen mee helpen? Laat dit ons weten en neem contact op met Vincent Geurts: 06 22997871 voor meer informatie.
De ReparatieStraat komt tot stand door samenwerking van TTDenBosch, Kroon op je Wijk/Divers , Lokale Bossche Ruilkring, Fietswerkplaats Boschveld en Kleefkracht.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button