15 oktober :: Open Space “Huis-, Tuin- en Keuken Duurzaamheid. Hoe doe JIJ dat?”

Open Space Technology

Transition Town Den Bosch, onderdeel van een wereldwijde Transition Town beweging, is een lokale gemeenschap die bezig is om wonen, werken en leven minder olie-afhankelijk en duurzamer te maken. Wij werken met lokale oplossingen en laten zien hoe iedereen hier zelf mee aan de gang kan. Wij doen een beroep op ieders kracht, sociaal gedrag, wijsheid, creativiteit en ervaring.

Om antwoord te krijgen op bovenstaande vraag organiseren we een middag waar iedereen wordt uitgenodigd om mee te denken, mee te praten en mee te doen.

Deze bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 15 oktober van 12.00 tot 17.00 uur, in het City Change Center, Nieuwstraat 24, 5211 NL ’s-Hertogenbosch.

De bijeenkomst is gratis; iedereen is welkom; aanmelden hoeft niet, maar is wel prettig voor de organisatie: denbosch&#64transitiontown.nl

Neem ook je familie en buren mee!

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button