09 november BewustWonen/Bouwen :: informatieavond CPO (collectief particulier opdrachtgeversschap)

Kroon op je wijk (logo)

Waar: Studio Leidi Haaijer, Parallelweg 30 F, 5223 AL Den Bosch (deur links id hoek als je voor t hele pand naast de Grasso staat)
In samenwerking met Kroon op je wijk/Divers in Boschveld is er een avond georganiseerd rondom het thema “Bouwen in Collectief Particulier Opdrachtgeversschap” (CPO).
Deze bijeenkomst geeft de gelegenheid, de tot nu toe ontwikkelde ideeën door de werkgroep BewustWonen/Bouwen verder in te bedden aan de hand van de ervaringen van Jeroen Band.
Jeroen Band is projectmanager bij woningbouwcorporatie TIWOS uit Tilburg en vertelt deze avond over hun succesvolle CPO project in de wijk Groeseind Hoefstraat. Jan Buitink van de gemeente Den Bosch en onderzoeker naar CPO mogelijkheden in deze stad is eveneens uitgenodigd.
Heb je interesse in deze informatieavond, stuur dan, ivm ruimte en stoelen, even een e-mail naar bovenstaand contact adres met hoeveel mensen je denkt te komen.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button