24 sept. TTDenBosch op Den Bosch DOET! 2011 (wervingsmarkt)

flyer Den Bosch DOET! 2011

Download de flyer

TTDenBosch staat samen met 39 andere organisaties op de wervingsmarkt Den Bosch DOET!
:: zaterdag 24 september: 12.00 – 15.00 uur Kerkplein en Grote Kerk ‘s-Hertogenbosch. De entree is gratis ::
Tijdens de wervingsmarkt wil TTDenBosch zich presenteren aan een groter publiek en potentiële vrijwilligers uit nodigen om bij te dragen aan een duurzamer leven en omgeving. Hoe meer we onze lokale kracht vergroten hoe duurzamer we ook dan werkelijk worden.
Transition Town Den Bosch staat open voor nieuwe ideeën en biedt een groeiend netwerk van mensen die hetzelfde doel nastreven. Er is een werkgroep Economie, een werkgroep Permacultuur, een werkgroep Energie en een werkgroep BewustWonen/Bouwen. Iedereen is daarom van harte welkom om kennis te nemen van de activiteiten die op dit moment al ondernomen worden. We hopen de 24e met veel geïnteresseerden van gedachten te kunnen wisselen.

Den Bosch DOET! 2011 wordt georganiseerd door Galant en is mede mogelijk gemaakt door de Rabobank ‘s-Hertogenbosch en omstreken.

Auteur: Leidi

De kwaliteit van onze leefomgeving is van groot belang! Wij zijn hier onderdeel van; en dus onderdeel van het geheel aarde. Laten we hier dan ook in overeenstemming mee leven. Check voor meer informatie: http://www.leidihaaijer.nl/ruimte/index_nl.html

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button