Zevende filmavond: The real dirt on farmer John

Woensdag 27 april: The Real Dirt on Farmer John. It ain’t easy being green!

LET OP ander adres: Graafse Hof (achter de Patio) Mgr van Roosmalenplein 32 5213 GD Den Bosch­
In samenwerking met de Graafse Hof

(De eerstvolgende film is op 24 mei: A New We)

Deur open: 19:30 Start film: 20:00 uur

Entree: Donatie in euro’s of Niksen

Een sterk autobiografisch docudrama van regisseur Taggart Siegel, geschreven door John Peterson (de boer in de film), waarin een man wordt geportretteerd die liefde voor het land en voor creativiteit weet te verenigen met de agrarische erfenis van zijn familie. De onorthodoxe methodes van boer John maken hem echter tot paria in zijn gemeenschap, maar hij slaagt er tenslotte in een vrijstaatje van vrije expressie en een revolutionaire manier van landbouw te creëren op het behoudende platteland van Amerika en introduceert Community Supported Agriculture bij zijn buren.

Graafse Hof is een buurttuinenproject waarin groenten, kruiden, fruit en bloemen worden verbouwd met mensen uit de buurt. Hetzij door een eigen tuintje te starten, hetzij door deel te nemen aan de algemene tuin alwaar verschillende principes op het gebied van tuinieren worden gedemonstreerd.
Het project heeft als doel mensen zich bewust te maken van de herkomst van voedsel, bij te dragen aan een gezonde leefstijl en lokale voedselproductie. Met ons project verbeteren we de sociale cohesie, de leefbaarheid van het plein en enthousiasmeren we steeds meer mensen om mee te doen!
Dit jaar zetten we in op verbreding van onze activiteiten op het gebied van tuinieren en een duurzame milieuvriendelijke DIYlifestyle door de organisatie van workshops, demonstraties, informatie-avonden e.d.

Reacties zijn gesloten.

Tweeter button Facebook button Linkedin button